CABINET INDIVIDUAL AVOCAT MOT MANUELA-BIANCA

Conceptele de baza ale activitatii noastre sunt seriozitatea, profesionalismul, implicarea, promptitudinea, flexibilitatea si capacitatea de a ne adapta specificului problematicilor abordate. Sintetizand cele de mai sus, ceea ce ne calauzeste ar putea fi rezumat in sintagma "totul pentru clientul nostru".

Avocat Bianca Manuela Mot

Avocat Bianca Manuela Mot

Cabinetul nostru ofera servicii juridice la un inalt standard profesional asigurat de cei 15 ani de experienta, seriozitate si daruire profesionala ai avocatului titular Mot Manuela-Bianca.

Doamna Mot Manuela-Bianca este inscrisa ca avocat definitiv in Baroul Arad.

Serviciile oferite de cabinetul nostru se adreseaza atat sferei de interes a persoanelor fizice, cat si celei a persoanelor juridice, asigurand o abordare profesionala si personalizata a problemelor deduse spre solutionare de catre fiecare client.

Servicii oferite...

Target-ul nostru este acela de a oferi solutii optime tuturor problemelor clientilor nostri, pentru ca, in final, toti sa avem satisfactia lucrului bine facut.

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in urmatoarele domenii : asigurari, imobiliare, relatii de munca, executari silite, partaj, recuperari creante, faliment, drept penal si societar, contencios administrativ si fiscal.